Stephen Curry houdt Al-Farouq Aminu van de bal
NOS SportAangepast

Warriors probleemloos door in play-offs

Golden State Warriors heeft zonder problemen de tweede ronde van de play-offs in de Western Conference van de NBA bereikt. De verliezend finalist van vorig jaar won ook de vierde wedstrijd in de best-of-seven-serie tegen Portland Trail Blazers overtuigend: 128-103.

Stephen Curry was goed voor 37 punten bij de Warriors, voor wie alle startende spelers in dubbele cijfers eindigden. Bij de Trail Blazers stak Damian Lillard met 34 punten met kop en schouders boven de rest uit.

De Warriors nemen het in de volgende ronde op tegen Los Angeles Clippers of Utah Jazz. Na vier wedstrijden is de stand in die play-off 2-2.

Hawks en Raptors winnen

In de Eastern Conference kwam Atlanta Hawks op gelijke hoogte in de play-off met Washington Wizards. In eigen huis waren de Hawks met 111-101 te sterk.

Toronto Raptors won met 118-93 van Milwaukee Bucks en staat nu 3-2 voor in de play-off. Norman Powell is de man in vorm bij de Raptors. Hij maakte met 25 punten zijn hoogste score ooit in de play-offs, waaronder twee indrukwekkende dunks.

Uitslagen

Thuis Uit Uitslag Stand (best-of-seven)
Atlanta HawksWashington Wizards 111-101 2-2
Toronto Raptors Milwaukee Bucks     118-93 3-2
Portland Trail Blazers Golden State Warriors 103-128     0-4

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl